Drie ideeën voor een “even ertussenuit-trip”

Het leven is voor de meeste mensen druk genoeg. Je bent druk met studie, werk of allebei en daarnaast heb je ook nog een sociaal leven wat je wil behouden. Oja, en sporten moet ook nog af en toe gebeuren! Soms is het daarom heerlijk om even ertussenuit te gaan en je hoofd helemaal leeg te maken. Daarna ben je helemaal ontspannen en kan je weer compleet gemotiveerd aan de slag. Klinkt dit je als muziek in de oren? Lees dan nu deze blog, want hierin vertel ik jullie mijn top 3 van de beste trips die je kunt maken als je er even tussenuit wil.

Complete ontspanning

Als je voor complete ontspanning gaat, is een spa-trip echt het beste idee. Je hebt spa trips in verschillende gradaties en er is super veel keuze. Je kan deze trip dus helemaal inrichten zoals je zelf wil. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een weekend naar de spa op de Veluwe, maar ook voor een spa-trip van een week of langer naar een ver en exotisch oord. Daarnaast is een spa-trip heerlijk omdat je nergens aan hoeft te denken. Je relaxt, eet en slaapt vaak op het resort/in de spa en hoeft er dus niet uit als je wil. Je hebt alle tijd om een goed boek te lezen of gewoon je gedachten op een rijtje te zetten. Wil je dus niks hoeven organiseren, nergens aan hoeven te denken en complete ontspanning ervaren? Kies dan voor een trip naar de spa.

Een extra dosis buitenlucht

Ook een trip voor een beetje extra buitenlucht kan ontspanning geven. De meeste mensen werken op een kantoor en zitten het grootste deel van de week binnen. Daardoor vergeten ze hoe goed een beetje buitenlucht je kan doen! Een tripje de natuur in kan dus heel lekker zijn. Pak gewoon je backpack, tent en wat kookspullen en ga lekker naar een camping in het bos. Naast extra buitenlucht krijg je ook extra beweging, want je gaat waarschijnlijk in het bos wandelen, kanoën of hardlopen. Het is dus goed voor alles! En heb je een hond? Neem deze dan mee voor de gezelligheid. Samen rennen en spelen overdag, en ’s avonds lekker knuffelen in de tent. Heerlijk!

Een combinatie

Tot slot kan een combinatie van deze twee trips ook. Wil je dus wat extra buitenlucht en beweging, maar heb je ook zin om nergens over na te denken? Boek dan een hotel aan het strand. In de ochtend kan je lekker een buitenwandeling maken op het strand en overdag kan je in dat geweldige boek duiken, even naar het stadje of gewoon Netflixen op de hotelkamer. Ook met een strandhotel hoef je in principe de deur niet uit als je hier geen zin in hebt. Je kan ontspannen, eten en slapen in het hotel, maar hebt wel de mogelijkheid om even naar de stad te gaan als je je verveelt. Misschien is dit nog wel de beste trip voor als je niet weet wat precies bij je past. Een goede trip om mee te starten dus?!

Geef een reactie